AGROBAU-Kanizsa Kft.

NYDOP

SAJTÓKÖZLEMÉNYTELEPHELYFEJLESZTÉS AZ AGROBAU-KANIZSA KFT. TELEPHELYÉN

Európai Uniós forrás segítségével a telephely fejlesztésére került sor az Agrobau-Kanizsa Kft. nagykanizsai telephelyén, a NYDOP-1.3.1/D-11-2011-0123 pályázat keretén belül. Az Új Széchenyi Terv Telephelyfejlesztés című pályázati kiírására benyújtott projekt 99,55 millió Forint támogatásban részesült.

Az AGROBAU-KANIZSA Építőipari és Szolgáltató Kft. 2005-ben alakult, székhelye 8800 Nagykanizsa, Fő u. 22. A vállalkozás főtevékenysége épület, híd, alagút, közmű, vezeték építése. A megalakítás óta eltelt időszakban folyamatosan bővítette üzemméretét, megrendelői körét, ami megköveteli a megfelelő technológia és telephely rendelkezésre állását. Az elmúlt időszak kisléptékű fejlesztései mellett azonban szükségessé vált az ingatlan fejlesztése a megfelelő körülmények megteremtése miatt valamint a tevékenység bővítésére is a komplex kiszolgálás érdekében.

A 99,55 millió forint európai uniós támogatás segítségével került felépítésre egy csarnok valamint egy speciális technológiával ellátott mosó csarnok is, valamint a telephelyen belüli térburkolásra és kerítés építésére is sor került.
A fejlesztés eredményeként a vállalkozás stabilitása biztosított, a több lábon állás lehetővé teszi a piaci pozíció őrzését és javítását is.

A beruházásnak köszönhetően a vállalat 13 darab munkahelyet tud megőrizni.

 

További információ kérhető:
Agrobau-Kanizsa Kft.
06-30/939-9282